Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Законот за попис на населението ја повредува приватноста, тајноста и сигурноста на личните податоци – Да спречиме пописен фалсификат

    На интернет страницата за попис на населението е наведено дека личните податоци кои се прибираат со пописот се доверливи и се користат исклучиво за...

    Последни објави