Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Додека народот продолжува да тоне во сиромаштија, државата ги помага најбогатите

  Според најновните податоци на Евростат, официјалната агенција за статистика на ЕУ, куповната моќ на Македонците е на европското дно, односно е за 57% под...

  Одговори на прашањата од блогерот Киберкотле

  Блогерот Киберкотле пред некој ден нè поздрави и ни постави неколку прашања. Неговиот текст може да се прочита на следниот линк. Уште еднаш му...

  Последни објави