Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Родителите на деца со посебни потреби го креваат гласот за своите права

    Родителите на деца со посебни потреби, разочарани, напуштени и заборавени од државата, најавуваат протест преку кој ќе се обидат да се изборат за своите...

    Последни објави