Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Средни училишта оставени без греење среде зима

Неколку средни училишта (СГГУ „Здравко Цветковски“, државната МИГ, СЕПУГС „Арсени Јовков) на територија на град Скопје се оставени без греење среде зима, а учениците...

Последни објави