Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Манипулирањето со висината на просечната плата – предизборна пропаганда на власта и ДПМНЕ

    Во последно време доста експлоатирана тема е просечната плата на ниво на држава и се лицитираат бројки како од власта, така и од ВМРО-ДПМНЕ....

    Последни објави