Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Општините кои ги откажаа новогодишните прослави да објават како ги потрошија парите

  Левица бара локалните самоуправи кои ги откажаа новогодишните прослави да објават јавно и транспарентно каде точно завршија средствата, кои ветија дека ќе ги пренаменат...

  Да им се помогне на сиромашните граѓани, наместо да се трошат народните пари на новогодишни прослави!

  Вообичаената практика - безмилосно да се трошат народните пари за организација на новогодишни настани, продолжува. Градот Скопје предвидено е да потроши вкупно 5 милиони...

  Последни објави