Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица упати протестно писмо до Шпанската амбасада во Македонија

    Шпанија е првата земја-членка на ЕУ која осуди музичар на затворска казна поради твит и текст на неговите песни - поради наводна навреда на...

    Последни објави