Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    ЛО Левица – Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски

    ЛО Левица - Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски да се фати за работа и да ги активира сите расположливи сретства за минимализирање...

    Последни објави