Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Охридската противпожарна служба нема капацитети да се справи со предизвиците

  Додека деновиве сведочиме од какво значење за безбедноста е подготвеноста на противпожарните капацитети, противпожарната служба во Охрид е во разочарувачка состојба. Загрижувачки се состојбите...

  Левица – Битола: Современ противпожарен објект и нови противпожарни возила остануваат во низата предизборни лаги

  Предизборните ветувања дека Битола конечно ќе добие современ објект не се исполнети. Зграда која делумно ќе ги исполнува новите стандарди е уште една лага,...

  Последни објави