Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Финансиска поддршка за прводделенците во Битола по иницијатива на Левица

Прес-конференцијата на Советникот Горан Велевски може да ја погледнете на овој линк. Иницијативата на советничката група на Левица за еднократна финансиска помош за првоодделенци кои...

Последни објави