Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Новиот Пржински договор не ги исполни очекувањата. Борбата продолжува!

Левица со незадоволство гледа на склучениот договор Пржино 2, договор кој не гарантира фер и демократски избори и излез од политичката и економска криза....

Изборите во април можат да бидат вовед во отворена диктатура!

Левица ќе ги бојкотира изборите на 24 април, ако до нив се дојде во вакви услови. Во моментов нема услови за фер избори, затоа...

Груевски да поднесе оставка, поради злоупотреба на власта, а не поради Пржино

Во четврток, 14 јануари, во 11.30 часот Иницијативниот одбор на Левица ќе одржи прес конференција пред зградата на Владата на Република Македонија. На прес...

Последни објави