Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кисела Вода: Како изгледа населбата „11 Октомври“ под водство на Филип Темелковски

    Од ветените проекти на градоначалникот Темелковски, ништо не е реализирано. Во предизборната кампања, Темелковски ветуваше дека ќе го врати стариот сјај на Кисела Вода. Меѓу...

    Последни објави