Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Министерката Шекеринска ладнокрвно се пофали со тоа што Македонија ќе се користи како база на САД и НАТО!

    Додека најголема закана за животот на граѓаните е пандемијата, наместо снабдување вакцини кои ќе го заштитат здравјето и животот на граѓаните, власта не снабдува...

    Последни објави