Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Нефункционалната и разнебитена македонска држава е директен производ на Охридскиот рамковен договор

  Охридскиот рамковен „Договор“ (ОРД) го постави темелот за разнебитување на македонската држава. 20 години после неговото потпишување и сите општествено-политички промени кои се случија...

  Левица ќе се бори против сите договори кои ги рушат АСНОМ-ските постулати

  Извршната наредба на Бајден за санкции на сите субјекти кои се против Охридски и Преспански договор е дел од империјалистичката надворешна политика на САД...

  Последни објави