Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Формиран левичарски институт „Рацин” по повод 113 години од неговото раѓањето

По повод 113 годишнината од раѓањето на великиот македонски комунист, поет и револуционер - Коста Апостолов Солев Рацин, Президиумот на Левица одлучи, во рамки...

Последни објави