Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Струга: Десет години ниту една дивоградба не е срушена во Струга поради коалициониот мир

Дека градот на две води, градот на Браќата Миладиновци и Струшките вечери на поезијата, е жртва на коалициски договори, покажува ревизорскиот извештај за состојбата...

Последни објави