Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Реакција на текстот „ЕКСКЛУЗИВНО: И ЛЕВИЧАРИТЕ БАРАЛЕ ПАРИ ОД „МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА“

  На порталот pravosudstvo.mk вчера се појави текст со наслов „Ексклузивно: И левичарите барале пари од Медиа Принт Македонија“ во авторство на новинарот Љубиша Станковиќ....

  Случајот со работникот и раководител на “Ѓавато”

  Случајот со работникот и раководител на “Ѓавато” – Попов, кој  формално правно е на боледување, а во суштина престојува на работното место и работи...

  Реакција на Левица по повод формирањето на нова влада

  Левица го поздравува крајот на авторитарното владеење на ВМРО-ДПМНЕ и на Никола Груевски. Наместо да донесе позитивни промени во однос на состојбата пред 2006...

  Реакција на Левица по повод насилството во Собранието

  Вечерва народот не го презеде Собранието. Вечерва група насилници, без најмал отпор од полицијата и обезбедувањето, влегоа физички да се пресметаат со пратениците на...

  Реакција по повод т.н. „марш на ангелчињата“ во Битола

  Република Македонија е секуларна држава според нејзиниот устав. Спроведувањето на религиска пропаганда во училиштата се коси со секуларната уставна определба на државата. Во оваа...

  Последни објави