Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реакција по повод т.н. „марш на ангелчињата“ во Битола

Република Македонија е секуларна држава според нејзиниот устав. Спроведувањето на религиска пропаганда во училиштата се коси со секуларната уставна определба на државата. Во оваа...

Последни објави