Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Сите деца имаат право на достоинствен живот

Коалицијата „Менуваме“, одржа мирен протест под мотото „Имам право на достоинствен живот“, движејќи се во правец од Владата до Собранието на Република Македонија. Нивните барања...

Последни објави