Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реџеп Исмаил: Имате за бифтеци, немате за плати на работниците во ЈСП?

Излагање на советникот од Левица во Град Скопје, Реџеп Исмаил – ХАКТАН. „Владата е одговорна за ситуацијата со ЈСП. Додека троши за подмирување на сметки за...

Левица за Принцип.инфо: Кои се Левица и што се случува во Македонија?

Редакција на српскиот порталот Принцип имаше прилика да разговара со Реџеп Исмаил, член на Президиумот на Левица. Во прилог ви го пренесуваме интервјуто во...

Левица – Аеродром: Средба на советниците од Левица со жителите од Мичурин

Со веќе воспоставена пракса и со несмалена динамика советниците од Левица од Општина Аеродром и Град Скопје остварија средба со жителите од населбата Мичурин. Поради...

Исмаил: Претходниот градоначалник не обрна внимание на пожарникарите

Во продолжение говорот на советникот на Левица во Град Скопје Реџеп Исмаил, по повод изгласувањето на трите одлуки за набавка, со кои ќе се...

(Видео) Обезбеден е поголем буџет за одбележување на 13 ноември на барање на советниците на Левица

Советниците на Левица во Град Скопје на петтата седница поднесоа два амандмани од кои едниот, кој се однесува на финансирање на манифестации, проекти и...

(Видео) Левица – Скопје: Нема да поддржиме ребаланс на буџетот доколку не се реши статусот на сезонските работници

За реализација на Програмата за дополнителни активности на ЈП, што беше една од точките на дневен ред на петтата седница на Град Скопје, предвидено...

Последни објави