Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

  На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

  Бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост. Жолт картон за јавните претпријатија на градот Скопје

  На вчерашната седница на Советот на Град Скопје беше донесена одлука за бесплатен јавен превоз и бесплатен паркинг за лицата со попреченост во Градот...

  Последни објави