Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Дали е на повидок искористување на деца-ученици во политички цели?

  Директори на средни училишта од нашиот град свикале состанок со претседателите на сите одделенија, со физичко присуство и зад затворени врати. Состанокот треба да...

  Црвена Младина: Образованието не смее да биде луксуз и привилегија

  Поради најавувањето на новите реформи во образованието од министерката Мила Царовска, ние, како младина најостро го осудуваме ваквото ноншалантно однесување на министерката, која без...

  Последни објави