Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Во време на енергетска криза СДСМ поставува некомпетентен кадар на РЕК – Битола

  Поради внатрешните несогласувања во СДСМ - Битола за градоначалничкото место и поделените ставови од кои на една страна моментално разрешениот директор на "РЕК -...

  (Видео) Наместо гасификација, поскапа електрична енергија за битолчани

  Мега проектот „Гасификација на градот", кој требаше да биде најдоброто решение за енергетска ефикасност е уште еден дел од предизборните ветувања на битолската градоначалничка. Наместо...

  Последни објави