Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Видео: Левица – Битола: Милионски суми за локални реклами на општинската власт

    Општина Битола за една година потрошила 1.300.000 денари за печатени услуги во медиуми. Покрај лагите дека прашината е заменета со чистиот воздух кој наводно владее...

    Последни објави