Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Негативниот извештај на Европската Комисија го потврди анти-европскиот карактер на оваа влада

Доказ за тоа дека основната цел на борбата на СДСМ да остане на власт е да ги заштити своите коруптивни зделки, а не европската...

Советот од Левица во Општина Кавадарци потпиша изјава дека ќе го штити Уставниот поредок на Република Македонија

На конститутивната седница на Советот на Општина Кавадарци, при давањето на свечената изјава, советникот Круме Богевски и поголем дел од советниците не ја прочитаа...

Последни објави