Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Максимален труд за минимална плата: Контроверзите и неуставноста на новите законски измени

      Измените во законот за минимална плата е трул компромис меѓу социјал-демократите и бизнис-лобито во Владата. Во измените, за првпат, се дефинира нормираниот учинок како...

    Последни објави