Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица поднесе Резолуција против фашизмот во Собранието на Република Македонија

    Денеска пратениците на Левица во Собранието на Република Македонија, поднесоа Предлог-резолуција против рехабилитација и глорификација на фашизмот, нацизмот и нивните современи облици. Во Резолуцијата детално...

    Последни објави