Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Поради негрижа од локалните власти училиштето Ристо Крле во Н.М. Кадино – Општина Илинден оставено на забот на времето

Додека локалните власти во општина Илинден си го гледаат својот личен интерес, училиштето „Ристо Крле“ во Кадино останува запуштено со години, без било каква...

Последни објави