Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Реакција на Левица по повод формирањето на нова влада

    Левица го поздравува крајот на авторитарното владеење на ВМРО-ДПМНЕ и на Никола Груевски. Наместо да донесе позитивни промени во однос на состојбата пред 2006...

    Последни објави