Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Власта: Рудниците на смртта се отвараат

Деновиве се’ погласни се информациите дека Владата по којзнае кој пат ќе ги прекрши своите предизборни ветувања. Овој пат претварајки се во продолжена рака...

Гевгелија порачува – РУДНИЦИ НЕМА ДА ИМА!

Граѓанското здружението „Спас за нас” од Гевгелија ги повикува граѓаните во четврток, 21.12.2017, во 11 часот пред Општина Гевгелија да ја испратат пораката „РУДНИЦИ...

Соопштение на Левица за рудникот Казандол, Валандово

Странската компанија, која на сомнителен начин добила концесии за рудникот Казандол, ја извести јавноста дека во среда, 13.12.2017, почнала со минирање. Со тоа се...

Жители на Општина Босилово, гласајте ПРОТИВ рудникот на смртта Иловица!

Македонија е земјоделска земја, со извонредни услови за одгледување на квалитетни и најразновидни култури, но и со огромен број на сончеви денови, изобилува со...

Жители на Општина Босилово, охрабрете се и изборете се за тоа што е ваше!

Левица ги поттикнува жителите на Општина Босилово да не потклекнуваат на незаконските притисоци и да излезат да гласаат против рудникот на смртта Иловица на...

Гевгелија, лулка на демократијата

Има граѓански и политички права како што се: правото на глас, еднаквост пред законите итн. Има економски и социјални права: право на дом, право...

Последни објави