Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Интерес за Македонија е воена неутралност

Најголем дел од луѓето мислат дека војната е од вчера, односно тие осум дена откако почна војната. Не е од сега, туку е од...

Санкции за Русија единствено би наштетиле на Mакедонската економија

Поради руско-украинскиот конфликт кој се случува моментално, ЕУ најави дека Русија ќе се соочи со економски санкции од страна на земјите членки на Европската...

Македонското МНР и Османи не ги застапуваат ниту позициите на македонскиот народ, ниту на републиката!

Суверенитетот во надворешната политика Република Македонија одмана го има изгубено. Претставниците избрани од народот застапуваат интереси на туѓи амбасади, држави, или унии, но, не...

Последни објави