Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Заев инвестира 380 милиони евра народни пари во гасна централа, што реално чини 160 милиони!

Додека цела ЕУ, вклучително и Германија, се снабдува со евтин руски гас, а дополнително земјите градат и гасоводи од коишто пак добиваат дури и...

Последни објави