Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    „Ни атер кршите, ни работа вршите” – Апасиев по повод владините закони за ДДВ и за акцизи

    „Очигледен е впечатокот дека Владата мери со погрешни мерила, дека немате допир со реалноста. Вашиот пакет од 26 мерки тежи 400 милиони евра, а само...

    Последни објави