Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Апасиев: Ако нема референдум ќе има блокада на собранието

„Првото наше блокирање беше со Законот за државјанство, кој ние ефективно го блокиравме. Тоа беше Филибастер со зборување, каде што јас зборував долго на Комисија...

Последни објави