Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Нема поголема автократија од тоа што ЕУ стои позади негирањето од Грција и Бугарија

    „Во оваа ситуација, македонскиот народ е негиран. Ако веќе е човеково право да влезат Бугарите во македонскиот устав, тоа значи да влезат и Македонците...

    Последни објави