Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Не можеме да се европеизираме затоа што во Македонија се отвораат клубови со имиња на докажани фашисти

„Во Македонија се отвораат културни клубови со имиња на докажани фашисти. Заради тоа не може да се „европеизираме“. Нашата влада дозволува да се отвораат такви клубови...

(Видео) Мециновиќ во Само Вистина: Знаеме кого Македонија победила во минатото и повторно ќе победи

„Кога прв пат протече првата верзија на францускиот предлог, која не е скоро воопшто различна од следната верзија, која сега пробугарската власт ја слави,...

СДСМ е одлика на авторитарен режим и анти-европска партија

„СДСМ ја прекрои владата без легитимитет. Новото парламентарно мнозинство не беше избрано и таму каде што режимите се оправдуваат со ЦЕЛИ (а не со...

Бугарија се поткусурува со Македонија за внатрешни апетити

„Мораме да одговориме на прашањето кој преговара моментално. Преговара владата на СДСМ, преговара бугарскиот државен врв и тука, како трет елемент, Европската унија која...

Единствен услов за коалиција се нашите платформски начела

„Ние во било која идна влада кога би влегувале, на нас пред се, ни се најбитни нашите платформски начела. Ние сме идеолошки издиференцирана партија...

(Видео) Борислав Крмов: Нема поголема автократија од тоа што ЕУ стои позади негирањето од Грција и Бугарија

„Во оваа ситуација, македонскиот народ е негиран. Ако веќе е човеково право да влезат Бугарите во македонскиот устав, тоа значи да влезат и Македонците...

Последни објави