Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Крмов: Преговорите со ЕУ се наметнат фокус за оправдување на капитулантскиот Преспански договор

  Дел од гостувањето на пратеникот Борислав Крмов, во вечерашното издание на „Само Вистина“, во врска со денешната изјава на бугарскиот претседател, Румен Радев и...

  (Видео) Крмов: Левица наредните пет месеци ќе работи на рушење на Законот за попис

  Борислав Крмов во „Само вистина“ на тема пролонгирањето на пописот и Законот за попис:   „Според европската регулатива за попис на Европскиот парламент и Европскиот совет...

  (Видео) Крмов: Албанските партии се само декларативно за ЕУ стандарди – во пракса туркаат сосема нешто друго

  Борислав Крмов за нелегалното стекнување со државнјанство во „Само вистина“: „Законот за државјанство ја крши Европската конценција за државјанство, во повеќе членови, посебно во...

  (Видео) Крмов: Власта се задолжува дури и за тековни трошоци, фактички целата криза е на товар на кредит!

  Борислав Крмов во „Само вистина“: „Не е никаков успех да ја водите кризата на кредит, тоа ќе мора еден ден да се плати. Од...

  (Видео) Апасиев: Ова е попис кој секој патриот мора да го бојкотира

  „Ова е попис кој секој патриот МОРА да го бојкотира - со цел да не помине. Сите досегашни пописи беа бојкотирани од Албанците, сега...

  (Видео) Апасиев: Ова е попис за ОТПИС на Македонците и Косоваризација на Македонија

  Апасиев: „Ова е ПОПИС ЗА ОТПИС на Македонците, попис за демакедонизација и попис за штелување на реалноста - односно за косоваризација на Македонија.   Ова е...

  Последни објави