Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Самохраните родители повторно изоставени од владините мерки

    Вечерта на 17.1 по препорака на Комисијата за заразни болести македонската влада донесе одлука за продолжување на училишниот распуст до 1.2.2022 година. Ова е...

    Последни објави