Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Честитката за СанСтефанска Бугарија со дел од Македонија од Османи е понижување на Македонците

    Вчера министерот за надворешни работи, Бујар Османи, упати официјална честитка до Бугарија, која го одбележуваше државниот празник воведен во 1991 година, со кој се...

    Последни објави