Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Советот на општина Делчево усвои програма за превенција на детско престапништво без конкретни мерки

  Програмата за превенција на детско престапништво која се најде на дневен ред на 6-тата седница на Совет на Општина Делчево, не предвидува конкретни мерки...

  (Видео) Левица – Делчево: Во Законот за локална самоуправа сеуште стои името Република Македонија

  На денешната конститутивна седница на Совет на Општина Делчево, со свое излагање настапи и советничката од Левица, во кое стави акцент на одредбата од...

  Последни објави