Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Санкции за Русија единствено би наштетиле на Mакедонската економија

  Поради руско-украинскиот конфликт кој се случува моментално, ЕУ најави дека Русија ќе се соочи со економски санкции од страна на земјите членки на Европската...

  Левица ќе се бори против сите договори кои ги рушат АСНОМ-ските постулати

  Извршната наредба на Бајден за санкции на сите субјекти кои се против Охридски и Преспански договор е дел од империјалистичката надворешна политика на САД...

  Последни објави