Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Град Скопје, Општина Сарај и Владата обединети во уништувањето на езерото Треска

    Работниците во 1978 година солидарно и преку самопридонес го изградија езерото Треска, објектите и камповите околу него. Последните десетина години ова место намерно се...

    Последни објави