Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Советниците од ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ И ЛДП во Општина Гевгелија гласаа за измена на ДУП по иницијатива на Макпетрол

  Советниците гласаа за измена на ДУП и покрај тоа што советникот Сашко Јанчев јасно им предочи дека МАКПЕТРОЛ не го заслужува тоа поради тоа...

  Втор марш во чест на македонскиот великан – Гоце Делчев

  Минатата година, членот на ЦК на Левица, Саше Јанчев, во својот индивидуален подвиг помина 154 километри, за да се поклони пред вечното почивалиште на...

  (Видео) По иницијатива на Јанчев, Советот на Општина Гевгелија едногласно изгласа пренос на седниците во живо

  По иницијатива на советникот од Левица, Сашко Јанчев, на шестата седница на Советот на Општина Гевгелија едногласно беше одлучено седниците на Советот од месец...

  (Видео) Јанчев: Амандманска расправа по поднесен амандман за набавка на противпожарно возило за ТППЕ Гевгелија

  Поради тоа што советникот од редовите на Левица беше информиран од службите дека поединечна опрема за пожарникарите треба да биде набавена до април 2022,...

  (Видео) Реакција на Јанчев до претседателот на Советот во Гевгелија по повод неставањето на точка на дневен ред

  Реакција на советникот од Левица, Саше Јанчев, до претседателот на Советот по повод неставањето на дневен ред на точката чија цел е носење одлука...

  Левица – Гевгелија: Јанчев – Седница на Комисијата за статут и прописи на Општина Гевгелија

  На седница на Комисијата за статут и прописи на Општина Гевгелија (одржана на 03.12.2021) членот на Советот и Комисијата од редовите на Левица даде...

  Последни објави