Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица Кочани: Тргнати бистите на народните херои Раде Кратовче и Љупчо Сантов

  Откако на 6 август беа распишани локалните избори, Кочани е под окупација на градежни машини. Нема дел од градот во кој нешто не е...

  Едно од многуте неостварени ветувања на СДСМ – гасификација на Штип

  Иако уште во 2018 година беше завршена изградбата на регионалната гасоводна мрежа, на територијата на Општина Штип нема ни сантиметар од претходно најавуваните 20...

  Работниците се колатерална штета на новите безбедносни мерки на владата

  Владата, која што повеќе од година и пол катастрофално се справува со пандемијата предизвикана од корона вирусот, понатаму продолжува да носи одлуки на штета...

  Неиздавањето лични карти е директна вина на СДС и БЕСА кои, спротивно на европската пракса, насилнички сакаат да внесат етницитет во јавните документи

  СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ   Коалиционите апетити на власта повторно избиваат на штета на обичните граѓани, што е воочливо од заглавениот процес за издавање лични карти речиси...

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река” е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река" е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево Владејачката СДСМ во Делчево најверојатно повторно...

  Манипулирањето со висината на просечната плата – предизборна пропаганда на власта и ДПМНЕ

  Во последно време доста експлоатирана тема е просечната плата на ниво на држава и се лицитираат бројки како од власта, така и од ВМРО-ДПМНЕ....

  Последни објави