Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) По иницијатива на Јанчев, Советот на Општина Гевгелија едногласно изгласа пренос на седниците во живо

    По иницијатива на советникот од Левица, Сашко Јанчев, на шестата седница на Советот на Општина Гевгелија едногласно беше одлучено седниците на Советот од месец...

    Последни објави