Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Загубите не смеат да се поопштествуваат, а профитите да се приватизираат – енергетскиот сектор мора да е стабилен и државен!

Знаејќи за очајната енергетска состојба во Македонија, Левица во својата Политичка програма, во делот за енергетика, даде неколку решенија за ублажување на она денес...

Народот ја плаќа цената од либерализацијата на електричната енергија спроведувана од сите досегашни влади

Енергетската криза прогласена од Владата на почетокот од минатиот месец, наместо 30 дена, веројатно ќе потрае до крајот на грејната сезона, а државата нема...

Последни објави