Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Национализација на спортските терени и запирање на самоволието на профитерите – концесионери

Иако во Куманово недостасуваат тревнати фудбалски терени и има потреба од нови, за жал кумановските деца и спортисти останаа без уште еден терен.Според она...

Концесионерот на Олимписки базен ги зголеми цените за влез поради петсто отсто зголемување на цените за електрична енергија

Астрономски цени се најавени за влез на Олимпискиот базен во Скопје, a во образложението на соопштението кое Олимписки Базен го објави денес се вели...

(Видео) Непотизам и политичко влијание е неприфатливо во спортот

Ангела и Деана Прилепчански како млади и талентирани спортистки во уметничко лизгање, од минатата година, без основ се исклучени од репрезентацијата на Македонија и...

Доделени спортските ваучери од АМС – бројни се негативните реакции од незадоволните спортисти

Во период кога е актуелна Зимската Олимпијада во Пекинг 2022 и кога се восхитуваме на секојдневните резултати на спортистите од целиот свет на овој...

Се затвори и базенот во СРЦ „Борис Трајковски“ – пливачите се оставени без основните услови за тренинг и натпревари!

Како и сите аспекти на живеењето, властите одамна го пуштија спортот низ вода. Спортистите-пливачи останаа и без тие неколку базени кои ги имаат во...

Последни објави