Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Откупот на тутунот почна, а со него и проблемите на тутунарите

    Иако оваа година квалитетот и родот на тутунот е далеку подобар од лани, на самиот старт на откупот, тутунарите повторно се соочуваат со проблеми. Од...

    Последни објави