Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Негаторската политика кон Македонија и македонскиот народ од страна на соседна Бугарија продолжува во исти манири како и досега!

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ   На денот од погибјето на еден од најславните херои од историјата на македонската борба за националнa слобода, револуционерот Гоце Делчев, бугарската амбасада...

Последни објави