Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Нема сила што може да ги натера општинските советници да потпишат заклетва со „северна“ – бидејќи оваа придавка не постои во законскиот текст

Во врска со спроведениот илегален инспекциски надзор од страна на Државниот инспекторат за локална самоуправа во македонските општини каде заклетвите, т.е. свечените изјави на...

СДСМ има намера тотално да го обезличи македонскиот народ и држава – во документите од високообразовните институции како „место на раѓање” стои „Северна Македонија”

Секојдневно до Левица пристигнуваат рекации од граѓани за нерегуларности поврзани со името на државата и идентитетот на македонскиот народ. Дали властите ќе дадат одговор...

Последни објави